Sinä, joka et vielä tanssi!

Etsin miehiä ja naisia mukaan opinnäytetyöni testiryhmään. Testaan uudenlaista opetusmenetelmää tanssinopetukseen. Tunneilla harjoitellaan paljon erilaisia liikunnallisia harjoitteita.

Ryhmällä on tarkoitus tavata kolme kertaa (á 2,5h) marras-joulukuun aikana (alustavasti viikoilla 46-49) Joensuussa. Tapaamisajankohdat sovitaan ryhmän kesken, kun ryhmä saadaan kasaan.

Ilmoittauduthan mukaan minulle lokakuun aikana! Minulta saat myös lisätietoja, jos yhtään epäröit osallistumistasi 🙂

Jaathan tätä tietoa eteenpäin, että löytäisimme loistavia ihmisiä mukaan projektiin, kiitos!

Päivi Hämäläinen
info.timesteps@gmail.com
p. 040 5922 095

Lattareita luonnollisesti

Lauantaina 21.9. opiskellaan vartalon luonnollista liikettä lattareissa. Pääsemme peilin edessä tutustumaan oman vartalon liikkeeseen ja tuntemaan myös parin vartalon liikkeen.

Tanssikoulu kehittyy

Olen kesäloman aikana päivittänyt sosiaalisen median kanaviani. Tanssikoulun löytää jatkossa hakemalla Tanssikoulu Time Steps seuraavista kanavista Facebook, Instagram, Twitter ja Youtube.

Youtubessa on julkaistu ensimmäinen video liittyen tanssinopiskeluun https://bit.ly/30q6TOE , kannattaapa käydä vilkaisemassa.

Instagramissa on linkitettynä tuo video ja sinne ilmestynee muutenkin aina välillä erilaista kuvamateriaalia.

Twitterissä on linkitettynä ensimmäinen julkinen blogini, miten minusta tuli tanssinopettaja https://timesteps.fi/miksi-minusta-tuli-tanssinopettaja/ , joka löytyy tältä kotisivulta otsikon blogi-alta.

Käypä tutustumassa kanaviin ja ota ne seurantaan, niin saat reaaliaikaisempaa tietoa tekemisestämme ja mm. tunnelmia kursseilta. Linkit kanaviin löydät oikealla olevasta sivupalkista.

Sulavasti swingejä ja leikkisästi lattareita

Lauantaina 23.3. joustetaan buggia ja boogie woogieta klo 12-15 ja sunnuntaina 24.3. haetaan voimaa lattiasta rumba-boleroon ja cha chahan klo 12-15 Joensuussa.

Tunnit on suunnattu jo vähän jotain tanssilajia tanssineille. Kyseisistä lajeista ei välttämättä tarvitse olla osaamista ennestään.

Hiihtoloman tanssihulinaa Joensuussa

Tiistaina 5.3. hassutellan erilaisilla humpilla klo 18-20 Mutalan koululla.

Keskiviikkona 6.3. chillaillaan cha challa klo 18-20 Mutalan koululla.

Tulethan tanssimaan iltaisin, kun päivä alkaa jo hämärtyä ja päivän hiihdot on hiihdelty tai työt tehty.