Tanssikoulu kehittyy

Olen kesäloman aikana päivittänyt sosiaalisen median kanaviani. Tanssikoulun löytää jatkossa hakemalla Tanssikoulu Time Steps seuraavista kanavista Facebook, Instagram, Twitter ja Youtube.

Youtubessa on julkaistu ensimmäinen video liittyen tanssinopiskeluun https://bit.ly/30q6TOE , kannattaapa käydä vilkaisemassa.

Instagramissa on linkitettynä tuo video ja sinne ilmestynee muutenkin aina välillä erilaista kuvamateriaalia.

Twitterissä on linkitettynä ensimmäinen julkinen blogini, miten minusta tuli tanssinopettaja https://timesteps.fi/miksi-minusta-tuli-tanssinopettaja/ , joka löytyy tältä kotisivulta otsikon blogi-alta.

Käypä tutustumassa kanaviin ja ota ne seurantaan, niin saat reaaliaikaisempaa tietoa tekemisestämme ja mm. tunnelmia kursseilta. Linkit kanaviin löydät oikealla olevasta sivupalkista.

Sulavasti swingejä ja leikkisästi lattareita

Lauantaina 23.3. joustetaan buggia ja boogie woogieta klo 12-15 ja sunnuntaina 24.3. haetaan voimaa lattiasta rumba-boleroon ja cha chahan klo 12-15 Joensuussa.

Tunnit on suunnattu jo vähän jotain tanssilajia tanssineille. Kyseisistä lajeista ei välttämättä tarvitse olla osaamista ennestään.

Hiihtoloman tanssihulinaa Joensuussa

Tiistaina 5.3. hassutellan erilaisilla humpilla klo 18-20 Mutalan koululla.

Keskiviikkona 6.3. chillaillaan cha challa klo 18-20 Mutalan koululla.

Tulethan tanssimaan iltaisin, kun päivä alkaa jo hämärtyä ja päivän hiihdot on hiihdelty tai työt tehty.


Häätanssikurssit huhti-toukokuussa Joensuussa

Järjestän keväällä kaksi häätanssikurssia Rantakylän monitoimihallilla. Kursseilla on kaksi kahden tunnin opetuskertaa, joilla opiskelaan valssia ja foksia. Kurssit sopivat esim. hääpareille, vanhemmilla ja häävieraille.

Ilmoittauduthan 17.4.2019 mennessä info.timesteps@gmail.com. Kurssit toteutetaan, jos ilmoittautuneita pareja on tarpeeksi. KURSSI 1 ON PERUTTU, KURSSILLE 2 VOI VIELÄ ILMOITTAUTUA 24.4. SAAKKA.

Variaatioita valsseihin helmikuussa

Onko valssi mielestäsi kenties tylsää tai oletko kyllästynyt oikeaan ja vasempaan käännökseen? Nyt sinulla on hieno mahdollisuus hakea valssiisi mausteita. Keskitymme kuuntelemaan valssirytmejä ja varioimaan tanssia. Pääpaino tunneilla on hitaassa valssissa.

Foksia eri rytmeihin leikitellen tammikuussa

Tunneilla keskitytään eri rytmien opiskeluun, tanssitaan foksia niihin ja haetaan rytmivaihteluita musiikeista.

Tulethan opiskelemaan kohtuupienellä porukalla yksilöllisessä opetuksessa kahtena sunnuntaina tammikuussa.