Siirry suoraan sisältöön

Lattaritekniikkatunteja sunnuntaisin

  • tehnyt

Sunnuntaiaamupäivisin 10.1. alkaen alkavat tanssikurssit pyörimään Joensuussa klo 11-12. Joulukuussa harjoiteltiin virtuaaliopetusta ja -opiskelua ja nyt sitten aloitetaan toden teolla 🙂

Johtuen AVI:n määräyksistä ja sen lisäksi Joensuun kaupungin ohjeistusta, ainakin 10.1. saakka aikuisten ryhmäliikuntaa suositellaan välttämään, joten sunnuntain 10.1. tunti järjestetään ainakin täysin virtuaalisesti. Kun jossain vaiheessa saadaan lupa siirtyä lähiopetukseen, niin tunnille on myös mahdollista osallistua virtuaalisesti.

10.1. ja 17.1. lajeina on salsa ja samba

24.1. ja 31.1. rumba-bolero ja cha cha

7.2. ja 14.2. jive ja bachata

21.2. ja 28.2. salsa ja samba

Tunnit ovat tekniikkapainotteisia, joten pääset hyvin mukaan tekemään omalla tasollasi, olet tanssinut pitkään tai vasta aloittanut tanssiharrastuksen. Hinta 8€/krt, 15€/2krt tai 30€/5krt.


Ilmoittauduthan virtuaalitunneille viimeistään tuntia ennen opetuksen alkamista sähköpostiin info.timesteps@gmail.com, että pääsen lähettämään sinulle virtuaaliopetuksen linkin. Jokaiselle tunnille lähetetään oma linkkinsä. Opetus tapahtuu zoom-sovelluksessa.

PS. Toiveita opetettaviin asioihin liittyen saa esittää, opetusta on ajatuksena jatkaa koko kevätkauden ajan. Lajit kenties laajennetaan lattareista myös rock’n’swingeihin ja vakioihinkin.