Siirry suoraan sisältöön

Tanssiliikuntaa Joensuussa Sirkkalanpuistossa

  • tehnyt

Mahtavaa, kesä tulee ja päästään vähitellen aloittamaan tanssit ulkona, turvamääräykset huomioiden tietenkin.

Kesän ajan tanssitaan (säävarauksella) tiistaisin 2.6. alkaen klo 18-19 Sirkkalanpuistossa Joensuussa (Kimmelin takana) erilaisia tanssilajeja soolona. Tanssilajit ovat pääsääntöisesti lavoilla tanssittavia lajeja ja niitä voidaan tunnin aikana soveltaa myös vaikkapa rivitanssiin.

Tule tapaamaan tanssiystäviä ja nauttimaan tanssista ystävien kanssa, mutta kuitenkin turvavälit huomioiden! Tanssitaan, liikutaan ja pidetään hauskaa!

Kurssille voit osallistua on sinulla tanssitaustaa enemmän tai vähemmän. Ajatus on tanssia ja pitää hauskaa porukalla. Jos sinulla on tanssitaustaa kertynyt jo enemmän, niin saat haastetta tunteihin tekemällä asioita lajinomaisemmin ja teknisemmin.

Kurssin hinta on omaehtoinen osallistumismaksu, jonka voit maksaa paikanpäällä tasarahalla (laatikkoon)/MobilePayllä/verkkokauppaan.

Nähdään kesällä! Tule moikkaamaan pitkästä aikaa ja pitämään samalla hauskaa tanssien!

Kurssille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, mutta tunnilla läsnäolevien täytyy antaa erillisin ohjein (puhelimella) yhteystiedot, jotka säilytetään neljän viikon ajan mahdollisten tartuntaketjujen selvittämiseen. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Kurssille voi tämän hetken hallituksen linjauksen mukaisesti osallistua max. 49 ihmistä.