Opetus

Ydinosaamiseni on lavatansseissa

Omia lajejani ovat vakiotanssit, latinalaiset tanssit ja rock´n´swing tanssit (”kädenalitanssit”), joissa tasot alkeista edistyneisiin. Osaamista löytyy myös tanssi- ja ryhmäliikunnasta. Olen opiskellut myös seniori- ja lastentansseja, joista kokemukseni on vielä vähäisempää.

Lavatansseissa opetan tasoja alkeista edistyneisiin.

Alkeistunneilla sinun ei tarvitse osata tanssia askeltakaan. Lähdemme perusteista. Ei myöskään haittaa, vaikka olisitkin jo tanssinut jonkin verran, koska aina on hyvä kerrata perusasioita.

Alkeisjatko-tunneilla kerrataan perusteita. Tämä on hyvä taso sinulle, joka olet jo hetken aikaa tanssinut kyseistä lajia. Perusteiden kertaaminen tuo varmuutta vientiin ja seuraamiseen sekä opetellaan lisää peruskuvioita.

Jatkotunneilla sinun olisi hyvä osata kyseisen tanssilajin perusteet, perusalkel ja peruskuviot. Niiden pohjalta opetellaan lisää tekniikkaa ja kuvioita.

Edistyneiden tunneilla sinun olisi hyvä hallita jo kyseinen tanssilaji hyvin. Tunneilla opetetaan tanssitekniikkaa, vartalonkäyttöä ja musiikintulkintaa.

____________________________________________________________________

Tilauskurssit

Tilauskurssien hinta riippuu kurssin kokonaiskestosta ja teemasta (esim. ryhmille, hääpareille, yksittäisille tanssijoille) . Hinta neuvotellaan jokaisen tilaajan kanssa erikseen.

Yksityistunnit alkaen 50 €/h (+ mahdolliset matkakulut ja tilavuokra). Sovitaan ”pakettihinta”, mikäli haluat ottaa useampia tunteja.

Pienryhmätunneista (alle 10 hlöä) ja ryhmätunneista ota yhteyttä, neuvotellaan hinta erikseen.

Hinnat sisältävät:

  • ALV:n 10% / 24 % riippuen tuntien sisällöstä
  • Teosto- ja Gramex-maksut
  • opetuspalkkion