Erilainen tanssiprojekti Joensuussa syksyllä 2017 – lähde rohkeasti mukaan!

Syksykaudeksi opiskeluprojektiini liittyen järjestän kurssin Joensuussa, jossa opiskelemme improvisointia ja ajatusta, miten meistä ja tekemisestämme rakennetaan koreografia. Tästä lopputuloksena on tarkoitus rakentaa tanssia, missä etsitään ja hyödynnetään jokaisen omaa luovuutta. Projekti kestää syksykauden ajan ja kokoontumisia on ryhmän kanssa ajankohdat yhdessä sopien n. 10-12 kertaa. Kurssilla opiskellaan myös muutamien tanssilajien perusteet, aiheeseen liittyen, mutta pääpaino on ideoinnissa, läsnäolossa, heittäytymisessä sekä oman kehon ja mielen tunnistamisessa.

Kiinnostaako sinua lähteä opiskelemaan itseäsi rohkeasti ja samalla oppia läsnä olevammaksi tanssijaksi parillesi ja itsellesi? On tanssitaustasi lähes 0 – 20 vuotta, niin olet tervetullut mukaan. Ajatuksena on rakentaa kaikille ajatuksia herättävä kurssi, joka vaatii vain rohkeaa heittäytymistä mukaan. Projektia kuvataan pitkin matkaa ja siitä on ajatuksena tehdä videokooste sekä matkalta että lopputuloksesta.

Laitathan minulle sähköpostia tai viestiä, kun kiinnostuit asiasta ja olet valmis sitoutumaan syksykaudeksi projektiin mukaan. Tämä opiskelu ei todellakaan köyhdytä kukkaroasi paljoa (muutamia kymppejä/koko syksykausi, riippuen osallistujamäärästä) ja saat siitä itsellesi eväitä tanssimiseesi sekä toivottavasti muuallekin elämääsi 😊 Vastauksia odotan 10.8.2017 mennessä.