Sulavasti swingejä ja leikkisästi lattareita

Lauantaina 23.3. joustetaan buggia ja boogie woogieta klo 12-15 ja sunnuntaina 24.3. haetaan voimaa lattiasta rumba-boleroon ja cha chahan klo 12-15 Joensuussa.

Tunnit on suunnattu jo vähän jotain tanssilajia tanssineille. Kyseisistä lajeista ei välttämättä tarvitse olla osaamista ennestään.

Hiihtoloman tanssihulinaa Joensuussa

Tiistaina 5.3. hassutellan erilaisilla humpilla klo 18-20 Mutalan koululla.

Keskiviikkona 6.3. chillaillaan cha challa klo 18-20 Mutalan koululla.

Tulethan tanssimaan iltaisin, kun päivä alkaa jo hämärtyä ja päivän hiihdot on hiihdelty tai työt tehty.


Häätanssikurssit huhti-toukokuussa Joensuussa

Järjestän keväällä kaksi häätanssikurssia Rantakylän monitoimihallilla. Kursseilla on kaksi kahden tunnin opetuskertaa, joilla opiskelaan valssia ja foksia. Kurssit sopivat esim. hääpareille, vanhemmilla ja häävieraille.

Ilmoittauduthan 17.4.2019 mennessä info.timesteps@gmail.com. Kurssit toteutetaan, jos ilmoittautuneita pareja on tarpeeksi. KURSSI 1 ON PERUTTU, KURSSILLE 2 VOI VIELÄ ILMOITTAUTUA 24.4. SAAKKA.

Variaatioita valsseihin helmikuussa

Onko valssi mielestäsi kenties tylsää tai oletko kyllästynyt oikeaan ja vasempaan käännökseen? Nyt sinulla on hieno mahdollisuus hakea valssiisi mausteita. Keskitymme kuuntelemaan valssirytmejä ja varioimaan tanssia. Pääpaino tunneilla on hitaassa valssissa.

Foksia eri rytmeihin leikitellen tammikuussa

Tunneilla keskitytään eri rytmien opiskeluun, tanssitaan foksia niihin ja haetaan rytmivaihteluita musiikeista.

Tulethan opiskelemaan kohtuupienellä porukalla yksilöllisessä opetuksessa kahtena sunnuntaina tammikuussa.

Tavoitteellista tanssitaidon kehittämistä Joensuussa

Olen suunnittelemassa keväälle kenties pari kertaa kuukaudessa kokoontuvaa jatkotason tanssikurssia. Todennäköinen kokoontumisaika olisi sunnuntai-ilta. Kurssilla voi tanssia oman parin kanssa, mutta suositeltavaa olisi vaihtaa paria.

Kurssilla paneudutaan tanssiteknisiin asioihin ja lajit sovitaan ryhmän kanssa. Kurssille otetaan yhteensä 5-10 paria. Ryhmä soveltuu tavoitteellisesti harjoitteleville tanssijoille ja kenties jopa kisaaville pareille. Tarvittaessa järjestetään tasotsekki ennen kurssin aloitusta.

Lisätiedustelut ja alustavat ilmoittautumiset osoitteeseen info.timesteps@gmail.com Ilmoitathan viestissäsi myös mahdollisen parisi ja oletteko valmiita vaihtamaan paria.

TÄHÄN ODOTELLAAN VIELÄ ILMOITTAUTUMISIA VUODEN VAIHTEEN TIENOILLE, ETTÄ KURSSIN TOTEUTUMINEN VARMISTUU.

Joululahjaksi tanssilahjakortti

Onko joululahja vielä mietinnässä? Hanki lahjaksi lahjakortti tanssitunnille. Tanssitunnit sopivat kenelle tahansa tanssitaitotasosta tai iästä riippumatta.

Pidän yksityistunteja ympäri Suomen ja yleisiä tunteja satunnaisesti enimmäkseen Joensuussa. Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä sopiva paketti. info.timesteps@gmail.com tai p. 040 5922 095